Bearlock
Україна
Офіційне представництво

Замки КПП та керма “Bear-Lock”. Надійний захист від викрадення авто.

Замки КПП та керма “Bear-Lock”. Надійний захист від викрадення авто.

Замки КПП та керма “Bear-Lock”

Вже в 1991 році засновник «Bear-Lock» – Зигмунт Недзвидз – розробив перший протиугінний замок КПП. Так почався розвиток польської компанії в напрямку забезпечення ринку найбільш ефективними засобами захисту коробки передач і рульового управління.

1logo_NiedzwiedzПідприємство «Niedzwiedz-Lock», що представляє бренд Bear-Lock засновано в 1981 році. На сьогодні компанія є одним з лідерів в області механічних блокувальних пристроїв важеля перемикання передач. Головний офіс компанії «Niedzwiedz-Lock» знаходиться в м Любонь, Польща. Компанія має представництва на території Європи і в багатьох країнах світу і пропонує більш ніж 2000 модельних блокіраторів.

 

Наша компанія представляє в Україні бренд Bear-Lock, під яким випускаються механічні охоронні системи світового рівня. Новітні розробки в розробці і виробництві замків, європейська якість обробки металу, багаторічний досвід дозволяє говорити про те, що Bear-Lock покликаний зробити викрадення автомобіля неможливим!

На ринку України бренд представлений двома типами замків:
-Замок на кпп
-Замок на кермо

citr,berlbmw 1
 
Переваги продукції “Bear-Lock”:

Screenshot_4Screenshot_5

Screenshot_7Screenshot_6

Продукція бренду постійно оновлюється і покращується, йдучи в ногу з новими технологіями. Механічні засоби захисту авто адаптуються для кожного нового транспортного засобу, яке з’являється на ринку. Тепер і українські автомобілісти зможуть оцінити по достоїнству прилади блокування КПП та керма відомого брендуBearLock”.
Замовити та встановити блокувальний пристрій “Bear-Lock” можливо в центрі встановлення, вказаному на сторінці “Встановлення/Центри встановлення”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ліміт часу вичерпаний. Будь ласка, перезавантажте CAPTCHA.

Написати
Дзвінок

У вас є питання?

Давайте знайдемо відповідь на нього. Телефонуйте:

У вас є питання?

Пишіть і ми знайдемо відповідь на нього: